Veenendaal verbinden: iedereen doet mee!

Afbeelding 2 Save the Date 1 april 2020.jpgwoensdag 22 januari 2020

Mooie woorden, maar wat betekent dit in het dagelijkse leven? Iedereen doet mee. Als ChristenUnie Veenendaal willen wij dat het voor iedereen mogelijk is om actief deel te zijn van onze samenleving. In politieke termen noemen we dat een inclusieve samenleving.
Het gaat van overheid naar samenleving, van vangnet naar springplank, van speciaal naar normaal, van individu naar allemaal, van probleem naar persoon, van beperking naar talent, van ontvangen naar wederkerig, van systeemwereld naar leefwereld.
Daar is veel over te zeggen en daar is ook nog veel in te verbeteren. Wat is er al bereikt? En wat kan nog beter geregeld worden?

Op D.V. 1 april 2020 om 20.00 uur organiseert ChristenUnie Veenendaal in het gebouw van IW4 een thema-avond ‘Veenendaal-Verbinden: Iedereen doet mee’.

Erik Dannenberg is voor deze thema- avond uitgenodigd als gastspreker. Hij is een begaafd spreker en o.a. voorzitter van Divosa (Vereniging van gemeentelijke directeuren in het sociaal domein). Voor meer informatie over het werk van Erik Dannenberg kunt u terecht op: www.erikdannenberg.nl

Wij ontmoeten u graag op onze thema-avond!

 

« Terug

Reacties op 'Veenendaal verbinden: iedereen doet mee!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari