Thema-avond ‘Veenendaal Verbinden: Iedereen doet mee’ voor onbepaalde tijd uitgesteld

Afbeelding bij bijdrage over uitstel thema-avond 11 november.jpgvrijdag 23 oktober 2020

Het is spijtig, maar de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn dermate onzeker dat wij het als ChristenUnie niet verantwoord vinden om de bijeenkomst op 11 november door te laten gaan. De locatiemanager van IW4 heeft laten weten dat in ieder geval tot en met eind 2020 er geen bijeenkomsten kunnen plaatsvinden in het gebouw van IW4, dit vanwege de kwetsbare doelgroep.

Het is niet de verwachting dat in de komende maanden er een verandering komt in de 1,5 meter samenleving. Tijdens de coronacrisis een bijeenkomst organiseren, vraagt grote verantwoordelijkheid en is risicovol. Daarbij komt dat met de sterk beperkende maatregel van een maximum aan 30 personen het brede en interactieve karakter van de thema-avond, met als gastspreker Erik Dannenberg en de 4 forumleden, niet tot zijn recht zou komen.

Dit alles overwegende heeft ons er toe gebracht om voor onbepaalde tijd de thema-avond ‘Veenendaal Verbinden: Iedereen doet mee’ uit te stellen.

Zodra er zicht is op een datum waarin bovengenoemde bezwaren niet meer aan de orde zijn, zullen wij een nieuwe datum via uitnodigingen en website aankondigen.

« Terug

Reacties op 'Thema-avond ‘Veenendaal Verbinden: Iedereen doet mee’ voor onbepaalde tijd uitgesteld'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.