Berichten over evenementen

 1. pexels-thibault-trillet-167491.jpg
  7B - Willem van Braak ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Willem van Braak op 21 oktober 2023 om 22:39

  Het is de toon die de muziek maakt

  In de gemeenteraadsvergadering van 12 oktober j.l. stond de nota evenementenbeleid "Veenendaal blijft verrassen" op de agenda. Raadslid Willem van Braak voerde namens de ChristenUnie het woord. Onderstaand vind u zijn bijdrage. Zijn opmerkingen over het niet beslisrijp zijn van het stuk werden aan het einde van de beraadslagingen werkelijkheid. Het stuk is alsnog van de agenda gehaald en zal later opnieuw ingediend moeten worden door het college. 

  Lees meer over "Het is de toon die de muziek maakt"
 2. IMG-20220520-WA0006.jpg
  4B - Jonathan van den Heuvel ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Jonathan van den Heuvel op 20 mei 2022 om 14:37

  Eerste editie van het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor raadsleden

  In het weekend van 20 en 21 mei wordt in Veenendaal en omgeving, na 2 jaren afwezigheid, weer de profkoers Veenendaal-Veenendaal gereden. Zowel bij de vrouwen als de mannen staan enkele bekende namen aan de start. Gezien de drukte bij de start was er veel enthousiasme onder de Veense inwoners. Als opwarmer voor de vrouwenkoers werd vrijdagochtend de eerste editie georganiseerd van het NK wielrennen voor Raadsleden.

  Lees meer over "Eerste editie van het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor raadsleden"
 3. Afbeelding bij bijdrage Visie Stadspark.jpg
  Foto van Tineke Bette t.b.v. de bijdrage NTA rapport.png
  Door Tineke Bette-van de Nadort op 25 februari 2022 om 12:36

  Een groene oase in de stad

  Een aantrekkelijk stadspark is voor jong en ouder een fijn rustpunt. Een ieder kan in het voorjaar genieten van het ontluikend groen, de koelte zoeken tijdens de zomerhitte en in het najaar de kleurenpracht bewonderen. Het Stadspark van Veenendaal als het groene hart van onze stad. Een plek waar altijd iets te doen is. Een plek voor sporten, spelen, wandelen, ontspanning en ontmoeting. Dit hebben we als ChristenUnie voor ogen met de visie op het Stadspark

  Lees meer over "Een groene oase in de stad"