Berichten over Samen Recht Doen

 1. samen+recht+doen+visual.jpg
  3B - Jeroen van Esseveld ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Jeroen van Esseveld op 21 april 2023 om 14:35

  Samen recht doen

  Samen recht is de titel van het verkiezingsprogramma waar ChristenUnie Veenendaal een jaar geleden de nieuwe raadsperiode is ingegaan. Samen recht doen zeker voor de inwoners die dreigen buiten de boot te vallen of zelfs helemaal buiten de samenleving komen te staan. Voor al deze mensen in het sociaal domein willen we samen recht doen. 

  Lees meer over "Samen recht doen"
 2. IMG-20230327-WA0008.jpg
  1B - Sanny Brunekreeft - Lagerweij ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Sanny Brunekreeft - Lagerweij op 29 maart 2023 om 12:46

  Bezoek aan Royal Mission

  Roelof Mulder, Margreta Riemens en Sanny Brunekreeft waren te gast bij Royal Mission. Er was een warme ontvangst en samen met alle medewerkers van Royal Mission werd de wekelijkse opening beleefd.

  Lees meer over "Bezoek aan Royal Mission"
 3. D4E10D9D-E4B1-4E4F-90F3-AD5DEA445463.jpeg
  6B - Leah Kayiganwa ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Lea Kayiganwa op 14 oktober 2022 om 14:07

  Niet mijn, niet jouw, maar ons Veenendaal!

  Het is een eer om nu als raadslid mijn maidenspeech te mogen doen. Het is Gods genade om hier te staan en over een voor mij zo belangrijk onderwerp te spreken. Een onderwerp waar ik mijn ziel en zaligheid in kwijt kan. Ik bedank God, de ChristenUnie, de mensen die op mij hebben gestemd en mijn kinderen en familie dat ze mij steunen en de kans hebben gegeven om dit werk te kunnen doen. 

  Lees meer over "Niet mijn, niet jouw, maar ons Veenendaal!"
 4. 20220316 - Bedankt CU.jpg
  1B - Sanny Brunekreeft - Lagerweij ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Sanny Brunekreeft - Lagerweij op 17 maart 2022 om 14:04

  ChristenUnie Veenendaal bedankt kiezers voor het vertrouwen

  De inwoners van Veenendaal hebben in de afgelopen 3 dagen hun stem laten horen. En we zijn dankbaar dat we zeven zetels mochten halen. Het is even slikken dat we niet meer de grootste partij zijn, maar de ChristenUnie mag nog steeds een rol van betekenis spelen. Met dit ontvangen vertrouwen werken we de komende jaren hard verder aan een nog mooier, groener en duurzaam Veenendaal. Dank voor uw stem! Dankzij uw stem op ons kunnen we de komende jaren met zeven raadsleden verder met het bouwen aan een veilig Veenendaal waar iedereen gelijke kansen krijgt. We feliciteren PRO Veenendaal en de SGP met hun mooie resultaten!

  Lees meer over "ChristenUnie Veenendaal bedankt kiezers voor het vertrouwen"
 5. IMG-20220302-WA0013.jpg
  10B Margaretha Riemens van Zetten ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Margreta Riemens-van Zetten op 3 maart 2022 om 13:17

  Compliment voor Tjeerd de Vries van Team Clean

  In het kader van de complimentendag op 1 maart, heeft de fractie van de ChristenUnie op de vijfde verjaardag van Team Clean in Veenendaal een compliment gegeven aan Tjeerd de Vries. Hij zet zich al jaren in voor het opruimen van zwerfafval en het stimuleren van de samenleving en de gemeente om de hoeveelheid zwerfafval te verminderen. 

  Lees meer over "Compliment voor Tjeerd de Vries van Team Clean"
 6. Afbeelding bij bijdrage Groenpoort.jpg
  4B - Jonathan van den Heuvel ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Jonathan van den Heuvel op 23 februari 2022 om 11:28

  Groen licht voor Groenpoort

  Met het vaststellen van het bestemmingsplan en de oprichting van het warmtebedrijf Groenpoort wordt een grote stap gezet naar de realisatie van de laatste uitbreidingswijk van Veenendaal. Een prachtig plan waardoor er bijna 1.000 woningen gerealiseerd gaan worden. De wijk Groenpoort krijgt een goede mix van woningen, waarbij nadrukkelijk aandacht is voor sociale en betaalbare woningen, duurzaamheid en groen. Dit in lijn met de visie van de ChristenUnie op het thema Wonen. Als slotstuk zal later dit jaar ook de school Groenpoort in het bestemmingsplan worden opgenomen.

  Lees meer over "Groen licht voor Groenpoort"