Berichten over Sport

 1. IMG-20220520-WA0006.jpg
  4B - Jonathan van den Heuvel ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Jonathan van den Heuvel op 20 mei 2022 om 14:37

  Eerste editie van het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor raadsleden

  In het weekend van 20 en 21 mei wordt in Veenendaal en omgeving, na 2 jaren afwezigheid, weer de profkoers Veenendaal-Veenendaal gereden. Zowel bij de vrouwen als de mannen staan enkele bekende namen aan de start. Gezien de drukte bij de start was er veel enthousiasme onder de Veense inwoners. Als opwarmer voor de vrouwenkoers werd vrijdagochtend de eerste editie georganiseerd van het NK wielrennen voor Raadsleden.

  Lees meer over "Eerste editie van het Nederlands Kampioenschap wielrennen voor raadsleden"
 2. 20220409_122636.jpeg
  8 - Rosita Bussink-Verheij ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Rosita Bussink-Verheij op 9 april 2022 om 14:36

  Vernieuwde Ellekoot feestelijk geopend

  Zaterdag 9 april werd rond het middaguur de vernieuwde Ellekoot feestelijk geopend door wethouder Engbert Stroobosscher en Renate Beekhuis van Vastgoedeigenaar MN. Na een korte toespraak van Engbert en Esther gaven zij de opening een extra feestelijk tintje door het afschieten van confetti. Helaas scheen de zon niet uitbundig en vielen de regendruppels ruimhartig uit de lucht. De muziek, de baristabar en de prosecco zorgde er voor dat het al met al een prachtige opening was. 

  Lees meer over "Vernieuwde Ellekoot feestelijk geopend"
 3. 20220307_091135.jpg
  7B - Willem van Braak ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Willem van Braak op 8 maart 2022 om 12:45

  Vrijwilligers GVVV in het zonnetje gezet

  Op 1 maart was het complimentendag. Deze week zetten wij - net als voorgaande jaren - een aantal mensen of organisaties in het zonnetje. Dit jaar is gekozen voor vrijwilligers omdat zij heel erg waardevol en onmisbaar zijn voor de Veense samenleving.

  Lees meer over "Vrijwilligers GVVV in het zonnetje gezet"
 4. Afbeelding bij bijdrage Visie Stadspark.jpg
  Foto van Tineke Bette t.b.v. de bijdrage NTA rapport.png
  Door Tineke Bette-van de Nadort op 25 februari 2022 om 12:36

  Een groene oase in de stad

  Een aantrekkelijk stadspark is voor jong en ouder een fijn rustpunt. Een ieder kan in het voorjaar genieten van het ontluikend groen, de koelte zoeken tijdens de zomerhitte en in het najaar de kleurenpracht bewonderen. Het Stadspark van Veenendaal als het groene hart van onze stad. Een plek waar altijd iets te doen is. Een plek voor sporten, spelen, wandelen, ontspanning en ontmoeting. Dit hebben we als ChristenUnie voor ogen met de visie op het Stadspark

  Lees meer over "Een groene oase in de stad"