Minder geld voor de toekomst van Veenendaal. Denk mee!

Minder geld voor de toekomst van Veenendaal. Denk mee!
1B - Sanny Brunekreeft - Lagerweij ChristenUnie Veenendaal.jpg
Door Sanny Brunekreeft - Lagerweij op 29 februari 2024 om 17:05

Minder geld voor de toekomst van Veenendaal. Denk mee!

Vanaf 2026 wordt het lastig voor wat betreft de financiën van Veenendaal. Er komt dan minder geld vanuit Den Haag voor de taken die we uit moeten voeren. Wellicht maakt een nieuw kabinet daar nieuwe afspraken over maar vooralsnog kunnen we daar niet vanuit gaan. We moeten in dat geval voor de komende jaren 7 tot 12 miljoen bezuinigen op de Veenendaalse begroting.  

Keuzes maken

Als ChristenUnie gaan we ons daar de komende tijd ook op bezinnen. Uiteraard kijken we daarbij naar datgene wat voor ons essentieel is en zullen we zoeken hoe we het goede kunnen behouden. Als fractie willen we willen we u daar op een later moment graag bij betrekken. Maar ook als gemeenteraad vinden we het belangrijk om te luisteren naar onze inwoners. Wat is voor u belangrijk of waar kunnen we mee stoppen? We zullen keuzes moeten maken en dat doen wij graag samen! Maak daar ook gebruik van! 

Denk mee!
Hoe kan dat?

  • Via de website van de gemeente: https://www.veenendaal.nl/nieuws/minder-geld-voor-de-toekomst-van-veenendaal
  • Tot 24 maart staat het mailadres toekomst@veenendaal.nl open voor ideeën van organisaties, bedrijven en elke Veenendaler.
  • 20 maart: De dag van Veenendaal in de hal van het gemeentehuis. Hier kunt u tussen 11 tot 20 uur in gesprek met directie, wijkmanagers en ambtenaren die het beleid maken.
  • Ook kunt u de gemeenteraad  op verschillende momenten in de winkelcentra ontmoeten en met ons meedenken.

U mag ons uiteraard (graag!) ook direct een mail sturen via fractie@veenendaal.christenunie.nl

Labels: ,