Berichten over Welzijn

 1. Werkbezoek Leger des Heils.png
  10B Margaretha Riemens van Zetten ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Margreta Riemens-van Zetten op 30 september 2023 om 21:03

  Wat is menselijk?

  Als gevraagd wordt wat het Leger de Heils doet, kan zo een aantal zaken opgenoemd worden. Maar wat doet het Leger specifiek voor Veenendaal en haar inwoners? Dat was minder bekend. Bekend is voor velen wel kringloop van het Leger des Heils, maar verder is het minder zichtbaar. Daarom zijn een drietal (schaduw)raadsleden en een gast van de fractie van de ChristenUnie op bezoek gegaan bij het Leger des Heils locatie Veenendaal.

  Lees meer over "Wat is menselijk?"
 2. Veens Welzijn.jpg
  3B - Jeroen van Esseveld ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Jeroen van Esseveld op 13 juni 2023 om 14:27

  Werkbezoek Veens Welzijn

  In mei hebben Margreta Riemens en Jeroen van Esseveld op uitnodiging een bezoek gebracht aan stichting Veens Welzijn. Veens Welzijn wilde graag laten zien welke keuzes ze de afgelopen twee jaar hebben gemaakt. Tevens werd er een toelichting gegeven op de plannen voor het komend jaar.

  Lees meer over "Werkbezoek Veens Welzijn"
 3. IMG-20220625-WA0008.jpg
  1B - Sanny Brunekreeft - Lagerweij ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Sanny Brunekreeft - Lagerweij op 25 juni 2022 om 14:55

  Op bezoek bij Welkom Veenendaal

  Tijdens de verkiezingscampagne - om specifiek te zijn bij het radioprogramma "Dit is de Dag", waar ik samen met Gert-Jan Segers gast was - was Cora van den Bovenkamp namens Welkom Veenendaal aanwezig om mij een paar kritische vragen te stellen.
  In de uitzending spraken we af dat ik langs zou komen bij Welkom zodat we elkaar ook konden leren kennen. Deze week zijn Lea Kayinganwa en ik samen bij Cora op bezoek geweest.
  Lees meer over "Op bezoek bij Welkom Veenendaal"