Nieuwbouw Nieuweweg

csm_csm_Impressie-Nieuweweg-220-226_30f8a4671f_480f293a97.jpg
9B - Rick Moerman ChristenUnie Veenendaal.jpg
Door Rick Moerman op 30 september 2023 om 20:57

Nieuwbouw Nieuweweg

Een prachtige entree voor Veenendaal, dat is wat wij voor ons zien met de nieuwbouwplannen voor de Nieuweweg 220 t/m 226. Afgelopen raadsperiode hebben wij ingestemd met het bestemmingsplan voor deze locatie. Hierdoor kan er binnenkort gebouwd worden aan een mooi nieuw wooncomplex!

Wie nu langs de Nieuweweg 220 t/m 226 rijdt, ziet een restaurant en vooral veel verharding. Dit beeld zal in de nieuwe situatie geheel anders zijn. Met dit plan worden 185 appartementen en 14 rijwoningen toegevoegd aan de woningvoorraad van Veenendaal. Hierbij is ruimte voor wandel- en zitgelegenheden en een nieuw speeltuintje. Ook wordt er veel aandacht besteed aan een groene invulling van de openbare ruimte, met genoeg beplanting en bomen.

Wat ons betreft is deze ontwikkeling een grote vooruitgang. Het plan voegt een behoorlijk aantal woningen toe aan Veenendaal, waar veel vraag naar is. Samen met de nieuwbouwplannen aan de 1e Melmseweg aan de overkant van deze locatie, zal dit stukje Veenendaal een geheel nieuwe uitstraling krijgen. We zijn ervan overtuigd dat dit plan voor een mooie, nieuwe toegang tot Veenendaal zal zorgen!

Labels: , ,