De nieuwe fractie heeft de eed afgelegd en kan beginnen!

20220330_201420.jpg
7B - Willem van Braak ChristenUnie Veenendaal.jpg
Door Willem van Braak op 30 maart 2022 om 21:58

De nieuwe fractie heeft de eed afgelegd en kan beginnen!

Woensdag 30 maart om 19.30 uur begon de raadsvergadering waarin de nieuwe fractie, met zeven leden sterk, tegenover burgemeester Kats de eed heeft afgelegd. De publieke tribune was goed gevuld met familie, geliefden en andere belangstellenden die dit feestelijke moment mochten meemaken.

Na een speech van de burgemeester en een speech van de nestor van de raad, Jan Breur, werd de vergadering afgesloten en verplaatste de gehele raad zich naar de trap in de hal van het gemeentehuis. Daar werd de traditionele foto van de gehele gemeenteraad genomen. Na dat moment konden de felicitaties over en weer in ontvangst genomen worden onder het genot van een hapje en een drankje.

De fractie bestaat nu uit Sanny Brunekreeft, Engbert Stroobosscher, Jeroen van Esseveld, Willem van Braak, Jonathan van den Heuvel, Roelof Mulder en Lea Kayinganwa. In de raadsvergadering van april zullen daar Rosita Bussink, Rick Moerman en Margreta Riemens als raadscommissieleden aan toegevoegd worden. Mochten we weer in het college komen, zal Engbert Stroobosscher wethouder worden en zal Rosita Bussink raadslid worden.

We hebben er zin in en gaan met frisse moed aan de slag om samen recht te doen voor Veenendaal. 

Deel dit bericht

Labels: , , , , ,