Berichten over naastenliefde

 1. Bezoek Werkplaats rolstoelen Tanger.jpg
  8 - Rosita Bussink-Verheij ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Rosita Bussink-Verheij op 21 november 2023 om 11:18

  Niet voor mezelf maar voor die glimlach die ik nooit vergeet

  Mohammed Chaoui kwam eind jaren ’60 vanuit Marokko naar Veenendaal om te gaan werken in een fabriek aan de Molenstraat. Hij bouwde hier zijn leven op en vertelt vol trots over zijn vrouw en kinderen. En hij vertelt over de kansen die hij kreeg en motivatie om door middel van het repareren van hulpmiddelen iets te willen betekenen voor kansarmen in Marokko.

  Lees meer over "Niet voor mezelf maar voor die glimlach die ik nooit vergeet"
 2. Profielfoto AKoerts.jpeg
  13B - Arjan Koerts ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Arjan Koerts op 21 november 2023 om 11:14

  Omdat iedereen een kans verdient!

  Bij de komende Tweede Kamer verkiezingen staat hij op plaats 29 van de kandidatenlijst en is daarmee de Veenendaalse kandidaat van de ChristenUnie. Arjan Koerts (47) was zeven jaar raadslid in Veenendaal en daarna een periode Statenlid namens de ChristenUnie in de provincie Utrecht. Hij staat op de kandidatenlijst om onze regio te vertegenwoordigen, maar ook om aandacht te vragen voor kansengelijkheid.

  “Ieder mens, ieder leven is waardevol. Van het prille begin tot het einde. De ChristenUnie komt op voor het leven in iedere fase”, aldus Arjan. “Omdat ieder leven een door God gegeven geschenk is, verdient ook iedereen de kans om zich te ontplooien en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Ook wanneer dat meer aandacht, zorg of geld vraagt van de samenleving als geheel.”

  Lees meer over "Omdat iedereen een kans verdient!"
 3. 20220226_154812.jpg
  14B - Jos van den Berg ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Jos van den Berg op 2 maart 2022 om 20:07

  Compliment voor Huis van Liefde

  Op 1 maart was het complimentendag. Deze week zetten wij - net als voorgaande jaren - een aantal mensen of organisaties in het zonnetje. Dit jaar is gekozen voor vrijwilligers omdat zij heel erg waardevol en onmisbaar zijn voor de Veense samenleving.

  Lees meer over "Compliment voor Huis van Liefde"