Berichten over hulp

 1. Profielfoto AKoerts.jpeg
  13B - Arjan Koerts ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Arjan Koerts op 21 november 2023 om 11:14

  Omdat iedereen een kans verdient!

  Bij de komende Tweede Kamer verkiezingen staat hij op plaats 29 van de kandidatenlijst en is daarmee de Veenendaalse kandidaat van de ChristenUnie. Arjan Koerts (47) was zeven jaar raadslid in Veenendaal en daarna een periode Statenlid namens de ChristenUnie in de provincie Utrecht. Hij staat op de kandidatenlijst om onze regio te vertegenwoordigen, maar ook om aandacht te vragen voor kansengelijkheid.

  “Ieder mens, ieder leven is waardevol. Van het prille begin tot het einde. De ChristenUnie komt op voor het leven in iedere fase”, aldus Arjan. “Omdat ieder leven een door God gegeven geschenk is, verdient ook iedereen de kans om zich te ontplooien en een bijdrage te leveren aan de samenleving. Ook wanneer dat meer aandacht, zorg of geld vraagt van de samenleving als geheel.”

  Lees meer over "Omdat iedereen een kans verdient!"
 2. kerstpakketten.jpg
  10B Margaretha Riemens van Zetten ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Margreta Riemens-van Zetten op 31 december 2022 om 11:10

  Kerstpakketten

  In samenwerking met Stichting Present hebben diverse raadsleden van de ChristenUnie Veenendaal kerstpakketten bezorgd bij Veenendaalse inwoners die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

  Lees meer over "Kerstpakketten"
 3. humanitas
  10B Margaretha Riemens van Zetten ChristenUnie Veenendaal.jpg
  Door Margreta Riemens-van Zetten op 31 december 2022 om 10:25

  Zien en gezien worden

  Raadslid Jeroen en schaduwraadslid Margreta hebben samen een werkbezoek gebracht aan Humanitas. In Veenendaal zet Humanitas zich met een team vrijwilligers in voor mede Veenendalers, die een steuntje in de rug nodig hebben. 

  Foto: Anneke Hymmen (op de foto staan deelnemers en vrijwilliger van Home start, dit zijn niet Tineke en Miriam)
  Lees meer over "Zien en gezien worden"