Prachtig werkbezoek bij Heebink

Afbeelding bij de websitebijdrage werkbezoek Heebink.jpgvrijdag 19 november 2021

Op de dag van de ondernemer- 19 november- hebben de fractieleden Henk van Soest en Tineke Bette een prachtig werkbezoek afgelegd bij het bedrijf J. Heebink Transport, Opslag en Distributie van goederen.

Geschiedenis

In 1970 is Heebink opgericht door Jan Heebink. Samen met zijn vrouw heeft hij een gerenommeerd en gewaardeerd bedrijf opgebouwd, een prestatie van buitengewone omvang. Op de website is de tijdlijn te zien van de mijlpalen in de Heebink-geschiedenis. Hun zoon en de huidige directeur Cees Heebink heeft ons het Heebink-verhaal, met groot respect voor zijn inmiddels overleden vader, verteld. Indrukwekkend te horen hoe een bedrijf beginnend in 1970 met één vrachtwagen uit kan groeien tot een bedrijf met 75 vrachtwagens en twee vestigingen in Engeland.

Rondleiding

Na het gesprek hebben we een uitgebreide rondleiding en uitleg gekregen van de diverse onderdelen Transport, Opslag en Distributie. De wijze waarop dit bedrijf de bedrijfsvoering en uitvoering doet in het imposante gebouw en op de bijbehorende terreinen is groots te noemen. Vanuit Veenendaal wordt door Heebink de Europese markt bediend. Als ChristenUnie zijn wij onder de indruk en enthousiast over de wijze waarop met grote kennis en kunde dit prachtige bedrijf wordt gerund. Met niet alleen oog voor de vrachtwagens, machines en goederen. Maar ook met goede aandacht voor de sociale aspecten ten behoeve van het personeel.

Als Veenendaal kunnen we trots zijn op dit mooie bedrijf.

« Terug

Archief > 2021

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari