ChristenUnie Veenendaal presenteert kandidatenlijst.

20211111 - CU Veenendaal banner nieuwsbericht.jpgdonderdag 11 november 2021

VEENENDAAL - De leden van de ChristenUnie Veenendaal hebben woensdagavond 10 november het verkiezingsprogramma ‘Samen recht doen’ en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 vastgesteld. Er staat een enthousiast team klaar met een stevige ambitie om samen met andere partijen hard door te werken aan een groen en duurzaam Veenendaal, waar iedereen een veilig thuis heeft en gelijke kansen krijgt.

Brede lijst

De kandidatenlijst bestaat uit 29 personen. De top van de lijst bestaat uit een mix van ervaren raadsleden, aangevuld met ambitieuze nieuwkomers in de gemeentepolitiek. Er is een team samengesteld met betrokken christenen uit Veenendaal. Stuk voor stuk met een enorme ambitie om zich de komende vier jaar in te zetten voor Veenendaal.

Samen recht doen

Samen met de lijsttrekker Sanny Brunekreeft zullen zij de komende maanden hun plannen delen. Samen met andere partijen, de inwoners van Veenendaal en de regio zullen zij zich inzetten voor een Veenendaal waar we samen recht doen.

Herkenbaar in Veenendaal

De ChristenUnie is een lokale partij met een sterk netwerk. Regelmatig komt het voor dat de landelijke overheid over bepaalde problematiek in Veenendaal gaat. Door onze contacten op provinciaal en landelijk niveau zijn we in staat op dit op de juiste plek op de agenda te zetten. Denk hierbij aan het ondergronds brengen van de hoogspanningslijnen en het verbod op lachgas.

Christelijke partij voor iedereen

Ieder mens is uniek en waardevol voor God. Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is: jij telt mee! De ChristenUnie is overtuigd van de waarde van zorgzame gemeenschappen waarin mensen tot bloei komen. Om die bloei te dienen moet de overheid vertrouwen geven. Wij willen recht doen aan elke inwoner die bijdraagt aan de samenleving en aan iedereen die een helpende hand nodig heeft. Recht doen aan de schepping. Recht doen aan woningzoekenden en recht doen aan een waardevolle, lokale economie. Rechtvaardige regels zijn nodig, maar ook de ruimte om daarvan af te wijken om iemand er bovenop te helpen. Ruimte voor oplossing op maat.

De komende tijd zullen de kandidaten zich voorstellen via onze site en sociale media. Daar kunt u binnenkort ook ons verkiezingsprogramma terugvinden.

De volledige kandidatenlijst is terug te vinden op https://veenendaal.christenunie.nl/onze-kandidaten-voor-de-raadsperiode-2022-2026

« Terug

Archief > 2021

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari