Veenendaalloopt: loop je ook een ommetje mee?

veenendaalloopt.jpgzaterdag 30 januari 2021

In het kader van Blue Monday – volgens zeggen de deprimerendste dag van het jaar - hebben Willem van Braak en Sanny Brunekreeft namens ChristenUnie Veenendaal afgelopen week de Veenendaalloopt-groep geïnitieerd.

Voor veel mensen is het een pittige tijd, zeker nu er weer nieuwe maatregelen bekend zijn gemaakt. Omdat wandelen een positief effect heeft op je gemoedstoestand en op je energielevel, is het goed om dagelijks een ommetje te maken. Het helpt je onthaasten en je wordt er creatiever van.

Overdag een rondje met de kinderen, wandelend een paar boodschappen doen of een stukje lopen terwijl je wat werktelefoontjes doet. ‘s Avonds, voor 21.00 uur uiteraard, een rondje met de hond of (vroeg in de avond…) nog even een ommetje om bij te praten met je partner. Kortom: er zijn heel wat momenten op de dag te bedenken om even naar buiten te gaan.

Aansluiten

De Hersenstichting heeft de Ommetje-app gelanceerd. Hiermee word je gestimuleerd om elke dag minimaal 20 minuten te gaan wandelen. Als je het leuk vindt om mee te gaan wandelen, kun je je aansluiten bij het Veenendaalloopt team. Al 103 mensen hebben dat gedaan.

Het werkt als volgt:

Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.

Maak een account aan. Mocht je al meedoen aan Ommetje, voeg dan dit team toe.

Voer de unieke code in: TTNKD

Kies het juiste team: Veenendaalloopt 

Voltooi je registratie.

Druk op start en loop een Ommetje!

Doe je mee?


Volg Veenendaalloopt ook op facebook: Veenendaalloopt | Facebook of twitter: @veenendaalloopt.

« Terug

Archief > 2021

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari