Nieuwjaarsreceptie op straat

nieuwjaarsactie hoofdstraat.jpgzaterdag 04 januari 2020

Al voor het tiende jaar heeft de ChristenUnie Veenendaal haar Nieuwjaarsreceptie op straat gehouden. Op vrijdagmorgen 3 januari stonden we op het Bruïneplein om warme chocolademelk en koekjes uit te delen. Hetzelfde deden we zaterdag 4 januari in de Hoofdstraat nog eens dunnetjes over.

We hebben de mensen in Veenendaal een goed en gezegend 2020 toegewenst en dat werd zeer gewaardeerd. Het mooie van deze Nieuwjaarsacties is ook dat het nu eens niet gaat om “zieltjes te winnen”, maar er gewoon zijn voor de mensen. Tijdens de diverse gesprekken bij de kraam mochten we veel steun ontvangen, maar er waren ook mensen die ons aanspraken op iets dat ze niet zo goed vinden gaan. Dat is zeer waardevol, want daarmee kunnen we ons denken en doen versterken.

Dit jaar was er op de zaterdag ook een ontmoeting met een zestal mensen uit het brede werkveld van het sociaal domein. Deze maand staat het Integraal Beleidskader Sociaal Domein 2020-2023 op de agenda van de gemeenteraad en daarom wilden we graag input ophalen van mensen die in dit domein werkzaam zijn. De gesprekken vonden plaats bij Ups@Downies in een goede en prettige sfeer, waarbij we zeer waardevolle tips mochten ontvangen. De input van deze gesprekken zullen we mee laten wegen in onze uiteindelijke standpunten rond het Integraal Beleidskader Sociaal Domein.

Voor een ieder die niet in de gelegenheid was om onze Nieuwjaarsreceptie op het Bruïneplein of in de Hoofdstraat mee te maken, hebben we de wens dat 2020 een goed en gezegend jaar mag worden!

« Terug

Reacties op 'Nieuwjaarsreceptie op straat'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari