Duurzaam Veenendaal krijgt steeds meer vorm

carla-dik-banner-2-944x390.jpgwoensdag 02 oktober 2019

De gemeente Veenendaal voert actief beleid op het gebied van duurzaamheid en vanuit de ChristenUnie werken we daar graag aan mee. Mooi nieuws is dat op 30 september het Mobiliteitsconvenant Regio Foodvalley is ondertekend. Overheid en bedrijven hebben afspraken gemaakt over de verduurzaming van het vervoer in de Foodvalley regio. Minder vervuilende kilometers en meer gezonde en schone kilometers, dat is het doel.

De duurzaamheidslening is weer een groot succes geweest. Binnen een maand was het volledige budget weer uitgeleend. Dit betekent dat Veenendaal in hoog tempo doorgaat met verduurzaming van de woningen. Ook geweldig nieuws.

Als slagroom op de taart is van 7 t/m 11 oktober de Week van Duurzaam Veenendaal. Er zijn een week lang veel activiteiten, waarvoor we u graag verwijzen naar www.duurzaamveenendaal.nl

Maandagavond trappen we de week af met weer een interessant Duurzaamheidcafé. Carla Dik-Faber, die namens de ChristenUnie in de Tweede Kamer zit, zal dan spreken. Wellicht kent u haar al vanwege de succesvolle moties waarmee ze werkt aan de verduurzaming van de samenleving. Anders is het een mooi moment om haar te ontmoeten en voor een goed gesprek over dit boeiende thema.

Graag tot ziens op 7 oktober vanaf 19.30 uur in de Cultuurfabriek.

Labels

« Terug naar homepage

Reacties op 'Duurzaam Veenendaal krijgt steeds meer vorm'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Oudere berichten

« Vorige Volgende »

oktober 2020

september

juli

juni

mei

april