De stem van Veenendaal

CU_Sanny_Brunekreeft.jpgwoensdag 10 juli 2019

Meer gebruik maken van de mogelijkheden van een digitaal participatieplatform om zo inwoners van Veenendaal een stem te geven en beter te betrekken bij datgene wat in Veenendaal gebeurt. Betrokkenheid vergroten door bijvoorbeeld zaken bij de gemeente op de agenda te kunnen zetten, door initiatieven vanuit de wijken te ondersteunen en door inwoners te betrekken bij het uitwerken van nieuwe voorstellen.

Dat was het doel van de motie die Sanny Brunekreeft, namens de fractie van de ChristenUnie, op 9 juli heeft ingediend bij de behandeling van de Kadernota en die unaniem is aangenomen.

De komende maanden gaat de gemeente Veenendaal onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om een digitaal participatieplatform te gebruiken, wat daarvoor nodig is en of er mogelijkheden zijn om in dat kader een pilot te doen met ICT-studenten.

Omdat wij de betrokkenheid van inwoners bij de ontwikkelingen in Veenendaal van groot belang vinden en graag zien dat elke stem in Veenendaal wordt gehoord, zijn wij erg blij met de stap die hiermee is gezet.

« Terug

Reacties op 'De stem van Veenendaal'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2019

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari