Op naar de Gemeenteraadsverkiezing 2014

Tineke Bettewoensdag 29 mei 2013

De commissieleden van het Kerncampagneteam (KCT) en Programmacommissie (PC) zijn namens de ChristenUnie Veenendaal volop bezig met de voorbereidingen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen D.V. 19 maart 2014.

Het KCT heeft al meerdere malen vergaderd, de taken zijn verdeeld en een flink aantal campagnezaken hebben de revue gepasseerd. Wij werken met een goed gedocumenteerde Actie-Besluitenlijst en het Draaiboek Gemeenteraadsverkiezingen 2014 met bijbehorend tijdspad. Verder maken we dankbaar gebruik van alle ervaring die we in de afgelopen jaren bij het organiseren van zaken rond de gemeenteraadsverkiezingen hebben opgedaan. Met het landelijke partijbureau van de ChristenUnie is intensief contact over het materiaal dat we kunnen en willen inzetten, diverse tips hebben wij bij het bureau aangeleverd. De mogelijkheden van moderne media zoals de website, Facebook en Twitter willen wij optimaal gaan benutten.

Binnen de programmacommissie (PC) is volop nagedacht over de doelgroepen die de ChristenUnie Veenendaal wil benaderen. Dat is van belang voor de wijze waarop het verkiezingsprogramma moet worden geschreven en op welke wijze campagne moet worden gevoerd. Alle fractieleden zullen vanuit hun eigen politieke portefeuille teksten aan dragen voor het Verkiezingsprogramma 2014-2018. In de PC zijn een groot aantal speerpunten benoemd die in de diverse hoofdstukken van het verkiezingsprogramma aan de orde moeten komen.

Op naar de Gemeenteraadsverkiezingen 2014. Als ChristenUnie Veenendaal gaan wij er voor om ook door middel van de verkiezingscampagne te laten zien dat wij een betrokken en betrouwbare politieke partij zijn.

Tineke Bette

« Terug

Archief > 2013

Geen berichten gevonden