In weer en wind

maandag 07 februari 2011

Door heel Veenendaal prijken ChristenUnieposters op de verkiezingsborden. Onze ‘plakkers’ hebben weer en wind getrotseerd om deze eerste klus als start van onze campagne te klaren.

Als campagneteam Veenendaal zullen wij in samenwerking met het team uit de ChristenUnie Staten ons inzetten om de Staten Verkiezingen op 2 maart optimaal onder de aandacht te brengen.

Wij zijn er dan ook trots op dat Carla Dik, die in onze fractie jarenlang uitstekend werk heeft gedaan, nu de lijsttrekker is van de ChristenUnie Statenfractie in Utrecht. Daarnaast staan nog twee Veenendalers op de kandidatenlijst, namelijk Rogier Postma (nr.12) en Gerda van Bellen (nr.30).

Campagne

Campagne voeren doen we door middel van de website, waar u o.a. de Kandidatenlijst, het Verkiezingsprogramma en de Verkiezingsfolder van de ChristenUnie Statenfractie Utrecht kunt inzien of downloaden.

Op zaterdag 19 en 26 februari en de dinsdagmorgen 1 maart kunt u ons vinden op de markt, waar u naast een folder, ook het volledige Verkiezingsprogramma kunt krijgen. In het gemeentehuis is er een verkiezingskraam ingericht, ook daar kunt u terecht.

Op 25 februari wordt er een fietstocht gehouden langs plekken die, vanwege de belangen voor Veenendaal in combinatie met de Provincie Utrecht, belangrijk zijn. De Hoogspanningslijn, de Groene Grens, het Binnenveld en de Provinciale wegen zullen daarbij de belangrijkste thema’s zijn.

Zaterdagmiddag 26 februari zal de Utrechtse Statenfractie met een opvallende CampagneTourbus naar Veenendaal komen, u kunt dan met Carla Dik en de andere kandidaten in gesprek gaan of ideeën aandragen die u belangrijk vindt.

 

Wij willen u aanmoedigen: Stem 2 maart uit overtuiging op de ChristenUnie.

De ChristenUnie Statenfractie verdient uw keus!

 

Namens CampagneTeam Veenendaal

Tineke Bette

« Terug

Archief > 2011

Geen berichten gevonden