Een schone kijk op de wijk: 13 februari opruimactie ChristenUnie

zaterdag 06 februari 2010

Op zaterdag 13 februari a.s. houdt de ChristenUnie Veenendaal een opruimactie. Van 11.00 tot 12.00 uur gaan de schoonmakers aan de slag in de omgeving van het Pampagras, het gebied rond de Rehobothschool en langs de vijver aan de Prins Bernhardlaan.

De ChristenUnie wil door middel van deze actie onderstrepen dat een schone school-, woon- en leefomgeving belangrijk is. Een schone stad geeft bewoners en bezoekers een prettig en veilig gevoel. Het is noodzakelijk dat scholieren, burgers en bedrijven ook zelf energie steken in een schoon, leefbaar en veilig Veenendaal.

Zwerfafval kom je tegen op de straat, in de berm, op openbare plaatsen, bij scholen en rondom winkelcentra. Behalve de ergernis die deze rommel oplevert, kost het opruimen ervan ook veel geld. Het voorkómen en verwijderen van zwerfvuil is een taak van de gemeente. Maar de gemeente is niet de grote stofzuiger die alles opzuigt wat mensen van zich afgooien. De burger heeft ook een eigen verantwoordelijkheid.

Daarom houdt de ChristenUnie geregeld opruimacties om dit te onderstrepen. Een schone kijk op de wijk, daar staat de ChristenUnie voor. Iedereen die mee wil doen met deze deze ChristenUnie schoonmaak actie is van harte welkom!

« Terug

Archief > 2010

Geen berichten gevonden