Verbetering van de verkeerssituatie in Veenendaal Noord

Afbeelding bij bijdrage voor de website Verbetering verkeerssituatie.jpgzaterdag 19 oktober 2019

Het zal veel inwoners van Veenendaal niet ontgaan zijn: de noordelijke verkeerssituaties bij de Nieuweweg-Noord en de Voorpoort zijn de laatste tijd sterk veranderd. Er zijn nieuwe tunnels voor fietsers en automobilisten onder de spoorlijn gemaakt en daarmee is de noordelijke toegang tot Veenendaal sterk verbeterd.

Deze verbetering betreft ook de veiligheid van de verkeersdeelnemers en de leefbaarheid voor onze inwoners en bedrijven in dit gebied. Als u verkeersdeelnemer in het noorden van Veenendaal bent geweest, heeft u gemerkt dat de verbouwingen zichtbaar zijn in het wegbeeld, maar dat niet overal duidelijk was welke verkeersregels van toepassing zijn.

Nu de werkzaamheden zijn afgerond, wordt het ook tijd om de bebouwde komgrens en de verkeersborden in overeenstemming te brengen met de nieuwe situatie. Daarmee worden de aanpassingen van de infrastructuur netjes afgerond en is voor iedereen duidelijk welke verkeerregels van toepassing zijn.  De ChristenUnie is blij met de verbeteringen die daarmee zijn gerealiseerd.

Labels

« Terug naar homepage

Reacties op 'Verbetering van de verkeerssituatie in Veenendaal Noord'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.