‘’Tijd en aandacht geven voor wat echt waarde heeft, dat neem ik mee uit Veenendaal"

in gesprek met Gert Jan Segers.jpgvrijdag 13 maart 2020

Gert-Jan Segers krijgt input voor het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie.

‘Als verschillen in de samenleving te groot worden dan gaat er iets stuk’, antwoordt Gert-Jan Segers tijdens een bijeenkomst in Veenendaal na een vraag van Leonard (13) die zich zorgen maakt om groeiende ongelijkheid en inkomensverschillen. Segers: ‘Om ongelijkheid tegen te gaan moet de overheid de samenleving beschermen tegen rauw kapitalisme.

Ruim 150 inwoners van de provincie Utrecht zijn bij elkaar gekomen om inbreng te leveren voor het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie in gesprek met Gert-Jan Segers. Het is een avond in een reeks die de ChristenUnie voorman de komende maanden maakt door de 12 provincies van Nederland. Zeer diverse thema’s komen aan de orde. Bezoekers vragen ondermeer aandacht voor de energietransitie, het onderwijs, pensioenen, jongeren in de jeugdzorg die van het kastje naar de muur worden gestuurd en om een herziening van het belastingstelsel.

Segers: ‘Ik hoor hier mensen die aandacht willen geven aan wat echt waarde heeft in ons land. Aan goed onderwijs, een realistische energietransitie, ruimte voor professionals in de zorg en een eerlijker belastingstelsel. Dat is een opdracht voor de komende jaren. Die input neem ik mee vanuit Veenendaal.’

Labels

« Terug naar homepage

Reacties op '‘’Tijd en aandacht geven voor wat echt waarde heeft, dat neem ik mee uit Veenendaal"'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Oudere berichten

« Vorige Volgende »

april 2021

maart

februari

januari

december 2020

november