Sport verbindt Veenendaal

sport.jpgdonderdag 20 februari 2020

Bewegen en sporten is een middel voor een gezonder leven en om sociale contacten te hebben. Actieve sport heeft positieve invloed op het welzijn van mensen. Veenendaal heeft een stevige sportstructuur met Sportservice, sportverenigingen en particuliere sportscholen. Daar mogen we trots op zijn. De gemeente faciliteert en stimuleert alle inwoners te bewegen en te sporten

De ChristenUnie pleit al langer voor uitbreiding van de sportmogelijkheden in de openbare ruimte. Met het Raadsvoorstel Beleidskader Sport en bewegen wordt daar fors op ingezet. Dit betekent dat nog meer sportmogelijkheden uitnodigen tot wandelen en bewegen in de buitenlucht. Daarnaast vragen wij tijdens de behandeling in de raadsvergadering op 20 februari opnieuw aandacht voor rookvrije kantines en bewust alcoholbeleid. Daarmee zien we een vertaling van onze partijstandpunten. Wij zijn tevreden over het Sportbeleid. Maar beleid is nog geen resultaat.

De ChristenUnie vraagt het college om actie waar het gaat om behalen van resultaten, zoals meer wandelpaden en sporttoestellen in de openbare ruimte.

« Terug

Reacties op 'Sport verbindt Veenendaal'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari