Stem donderdag 23 mei ChristenUnie-SGP!

ChristenUnie Veenendaal 2019051814.jpgmaandag 20 mei 2019

Stem 23 mei voor een Christelijk geluid in Europa. Samenwerking ja, superstaat nee.

ChristenUnie-SGP staat voor een herkenbaar christelijk geluid dat ook in Europa gehoord moet worden. Laat Europa haar christelijke wortels waarderen. We zien het als onze Bijbelse opdracht om op te komen voor vrede en recht. We zorgen voor armen en kwetsbaren. Ieder leven verdient bescherming, vanaf het begin tot het eind.

Samenwerking?

Zeker. We zetten ons samen met andere Europese landen in voor bestrijding van belastingontduiking, mensenhandel, gedwongen prostitutie en antisemitisme. Wij gaan voor een rechtvaardig vluchtelingenbeleid en voor goede betrekkingen met Israël. Maar ook op het gebied van landbouw, handel, visserij, transport en zorg voor de schepping moeten we slim samenwerken.

Superstaat?

Zeker niet. De lidstaten bepalen zelf hoe ze omgaan met vraagstukken van leven en dood, met zorg, gezin en onderwijs. Nederland moet stoppen met het overdragen van bevoegdheden aan de Europese Unie. Brussel is niet onze hoofdstad. We hebben geen behoefte aan een Europees leger of een Europese minister van Financiën. We houden de touwtjes graag in eigen handen.

Elke stem telt: steun ons 23 mei en stem ChristenUnie-SGP!

Kijk voor ons verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst op www.eurofractie.nl

« Terug

Reacties op 'Stem donderdag 23 mei ChristenUnie-SGP!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.