Afscheid en benoeming raadslid

ChristenUnie Veenendaal GR18 -19donderdag 21 februari 2019

‘Voor alles is een tijd’ staat in de Bijbel. En dat geldt zeker ook in de politiek. Het is al lang geen bijbaantje meer, maar het vraagt maximale inzet en betrokkenheid van de (schaduw-)raadsleden, besturen en vrijwilligers. We zijn dan ook altijd dankbaar voor de enorme inzet van onze lokale politici. Helaas moeten er soms keuzes gemaakt worden en heeft Johan Blad na vele jaren van politieke activiteit in Veenendaal aangegeven te stoppen met zijn werk als raadslid. Jonathan v.d. Heuvel zal zijn plaats overnemen in de gemeenteraad.

Johan schrijft in zijn ontslagbrief aan de voorzitter van de raad: "De afgelopen anderhalf jaar is een turbulente periode geweest, uiteraard niet alleen in de politiek. Dit heeft bij mij het besef doen groeien dat er iets moet veranderen. Om mijn tijd beter te kunnen verdelen heb ik besloten te stoppen met het raadswerk, mijn gezin en werk gaan nu voor.

Het besluit om mijn werk als raadslid te stoppen is geen eenvoudig besluit geweest, sinds 2014 heb ik deze functie mogen vervullen. Het is mij een genoegen geweest om Veenendaal te mogen dienen en ik zal mij in de toekomst mogelijk op andere manieren  weer inzetten voor de samenleving."

En vanaf deze plaats danken we Johan voor zijn inzet. Na zich eerst een aantal jaren in het bestuur van de lokale afdeling te hebben ingezet is hij bijna 5 jaar actief geweest als raadslid in Veenendaal. We wensen hem Gods onmisbare zegen voor nu en de toekomst.

We gaan Johan en zijn kennis en ervaring missen, maar zijn blij en dankbaar dat zijn plek ingevuld is door Jonathan v.d. Heuvel. Jonathan is 28 jaar, getrouwd met Diana en trotse vader van 2 kinderen. Kerkelijk is hij verbonden met de Hervormde Wijkgemeente Veenendaal-Oost. In het dagelijkse leven is hij actief als vastgoedadviseur bij Arcadis. Daar adviseert hij vastgoedeigenaren in de publieke en private sector op het gebied van vastgoed- en huisvestingstrategieën. ‘Als echte Veenendaler wil ik mij inzetten voor onze mooie stad, waarbij de waarden van de ChristenUnie een mooi uitgangspunt zijn.’

Als fractie en wethouder zullen we ons als ChristenUnie in blijven zetten voor Veenendaal. Een onderling verbonden Veenendaal waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Een Veenendaal dat klaar is voor de toekomst; voor ons en onze kinderen, waar iedereen meetelt en waar vrijheid en veiligheid voor iedereen er toe doet.

« Terug

Reacties op 'Afscheid en benoeming raadslid'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.