Lijst 1 - ChristenUnie Veenendaal succesvol ingediend

Groepsfoto 24 kandidaten van de 35woensdag 05 februari 2014

Lijst 1 ChristenUnie (Kiesvereniging Veenendaal/Renswoude) is met succes ingediend bij de gemeente  Veenendaal. Wouter Kolff (voorzitter van het stembureau) maakte zojuist via Twitter wereldkundig dat de lijst officieel is vastgesteld. Op de lijst staan in totaal 35 kandidaten.

Onder hen zijn bekende en ervaren kandidaten (met name in de top 12), maar ook young potentials. Er staan 8 vrouwen en 27 mannen op de lijst. Het bestuur heeft gestreefd naar een lijst waarbij de verschillende kerkelijke achtergronden zichtbaar op de lijst terug te vinden zijn. Vandaar de posities van christenen uit verschillen reformatorische, midden-orthodoxe en evangelische kerken. Daarnaast was er de ambitie om kandidaten te hebben vanuit het ICF-netwerk, ook dat is gelukt. Ook hebben we getracht meer ondernemers op de lijst te plaatsen. Behalve de bekende ondernemers zijn enkele nieuwe namen uit het bedrijfsleven en zelfstandigen toegevoegd. Tot slot staan er een aantal kerkelijk leiders en leiders van christelijke organisaties op de lijst.

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat met deze evenwichtige lijst een klinkende verkiezingsuitslag geboekt zal worden. Het bestuur wenst alle kandidaten en in het bijzonder de lijsttrekker Henk van Soest veel succes bij het voeren van een sportieve campagne voor de ChristenUnie: geef geloof een stem! 

« Terug

Archief > 2014

Geen berichten gevonden