Campagne-activiteiten rond de Provinciale Statenverkiezingen

Veenendaal
Campagne-activiteiten rond de Provinciale Statenverkiezingen


poster christenunie

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste ##firstname##,

Uitnodiging voor alle ledenOp zaterdag 11 maart a.s. vinden er weer campagneactiviteiten plaats in Veenendaal waar je bij aan kunt sluiten. Voor Prattenburg is aanmelding vereist en daarvoor zijn een beperkt aantal plekken vrij.Programma 11 maart 2023

Rondleiding Prattenburg 

De hoofdmoot van het programma is de rondleiding van 10.00-12.00 uur, door landgoedeigenaar Henrick van Asch van Wijk, rentmeester Gerard Koopmans en Bert Speelman van de Natuurbegraafplaats Prattenburg. 

We verzamelen bij het koetshuis van Prattenburg, adres: Cuneraweg 420, 3911 RW Rhenen. 

Als u op de Cuneraweg voorbij de parkeerplaats rijdt tot nummer 420, dan is er op een gegeven moment een hek aan uw rechterkant. Waarschijnlijk is het hek open, omdat Prattenburg op 11 maart meedoet aan de actie NL Doet. Dan kunt u gewoon doorrijden en de bordjes koetshuis volgen. Als het hek niet open is, dan aanbellen bij de bel koetshuis, dan wordt het hek opengedaan. 

Scootmobielclub Veenendaal 

Aansluitend aan onze rondleiding op landgoed Prattenburg hebben we nog een klein programma in de buurt van het Koetshuis. De statenfractie heeft namelijk een verrassing voor de Scootmobielclub Veenendaal. 

Kwintelooijen 

Voor de rondleiding op Prattenburg nemen we van 9.00-9.40 uur een kijkje op Kwintelooijen, de voormalige zandgroeve die is ingericht als recreatieterrein. Beheerder Bert van de Haar praat ons bij over de meest recente ontwikkelingen en toekomstplannen. Landschapsgids Kees de Heer praat ons bij over de meest recente ontwikkelingen rond het Geopark Heuvelrug Gooi en Vecht, met een minicursus landschapslezen. Voor het programma op Kwintelooijen hoef je je niet apart op te geven. Je kunt spontaan aansluiten. We verzamelen rond 9.00 uur op de parkeerplaats Kwintelooijen, aan de Oude Veensegrindweg, Rhenen. 

Wilt u zich aanmelden voor het bezoek aan Kwintelooijen en Prattenburg? Meld u dan aan via rosita.bussink@veenendaal.nl

We nemen aanstaande zaterdag af en toe foto’s die we op onze website willen publiceren. Als u liever niet gefotografeerd wilt worden, geef ons dan vooraf even een seintje. 

Overige activiteitenWe staan ook vanaf 10.00 uur in het centrum en in de wijkwinkelcentra. Leuk als je langs komt of als je ons een uurtje komt helpen. Meer info kun je via rosita.bussink@veenendaal.nl opvragen.Posters Provinciale StatenverkiezingenWilt u ook graag in uw straat de ChristenUnie onder de aandacht brengen? Dan kunt u via Sanny Brunekreeft een poster ontvangen in verband met de Provinciale Statenverkiezingen. Neem daarvoor contact op via sanny.brunekreeft@veenendaal.nl of 06 - 514 14 844.