Geef geloof uw stem!

DSC_0098zaterdag 11 maart 2017

Woensdag 15 maart mogen we onze stem weer uitbrengen voor de Tweede Kamer.

Vele vrijwilligers zijn deze dagen in het land actief om het verhaal van de ChristenUnie toe te lichten. We komen nog veel mensen tegen met twijfel. En meer dan ooit merken we dat mensen zich verdiepen in de standpunten van een partij. En de ChristenUnie heeft een goed verhaal om de komende vier jaar te realiseren.

HELP ONS MEE!

Wilt u onderstaande bericht zoveel mogelijk delen onder uw contactpersonen per mail, WhatsApp of sociale media? Vooral de vragen helemaal onderaan dit bericht geven antwoord op vragen die we laatste dagen veel op straat krijgen.

En boven alles vragen we u om te bidden voor een goede en gezegende uitslag voor de ChristenUnie, zodat we geloof een stem kunnen geven in Den Haag de komende vier jaar.

VERKIEZINGSPROGRAMMA

Een samenvatting van het verkiezingsprogramma en het volledige programma kunt u vinden op https://veenendaal.christenunie.nl. 

ACTIES IN VEENENDAAL

En een overzicht van de verkiezingsacties in Veenendaal kunt u vinden op onze Facebook pagina. Ook als u zelf geen Facebook heeft, kunt u hier wel de foto's bekijken.https://www.facebook.com/ChristenunieVeenendaal/

Aanstaande dinsdagochtend 14 maart kunt u nog live met ons in gesprek op de Markt in het centrum. Graag tot dan!

---------------

Beste [naam],

Ik weet niet of jij je keuze al hebt gemaakt voor de verkiezingen van 15 maart, maar ik wel. Ik stem op 15 maart met volle overtuiging op de ChristenUnie. Waarom? Daar heb ik vijf redenen voor: 

  1. De ChristenUnie staat voor een hoopvolle toekomst voor onze (klein)kinderen, door te investeren in gezinnen, onderwijs en zorg. In de stad én in de regio.

  2. De ChristenUnie maakt zich sterk voor een samenleving waarin ieder leven meetelt. Vanaf het allereerste begin tot allerlaatste eind. Daarom investeert de ChristenUnie in zorg voor het ongeboren leven, voor ouderen, voor gehandicapten, chronisch zieken of mensen met Downsyndroom.

  3. De ChristenUnie gaat voor een samenleving waarin mensen de vrijheid hebben om vanuit hun geloof te leven. Zodat mensen zich vanuit hun diepste overtuigingen kunnen inzetten voor hun werk, buurt of school. Dus staat de ChristenUnie pal voor het bijzonder onderwijs.

  4. De ChristenUnie wil een gezonde schepping. De overheid moet samen met ondernemers en burgers werken aan een duurzame toekomst voor onze kinderen. Zo wil de ChristenUnie in één generatie naar een schone energievoorziening.

  5. De ChristenUnie wil dat mensen waardig ouder kunnen worden en is dus tegen de plannen voor ‘voltooid leven’. De ChristenUnie gelooft in de kracht van goede zorg en aandacht voor ouderen. Juist in een samenleving die ouderdom helaas steeds minder waardeert.

De ChristenUnie is een partij ván christenen, vóór iedereen. Een stem op de ChristenUnie is een stem voor een hoopvol realistisch en voluit christelijk geluid. 

Meer weten?

Klik hier voor de resultaten die de ChristenUnie de afgelopen jaren boekte

Lees hier hoe het verkiezingsprogramma door andere organisaties wordt beoordeeld

Schrijver Reinier Sonneveld beantwoordt de meeste gestelde vragen:

  1. Waarin verschilt de ChristenUnie nu van de SGP en het CDA?
  2. Gaat de ChristenUnie niet in tegen de scheiding van kerk en staat?
  3. De Bijbel is toch geen politiek handboek?
  4. Is de ChristenUnie niet te klein om een verschil te maken?
  5. Kan ik niet beter strategisch gaan stemmen?

« Terug

Archief > 2017

Geen berichten gevonden