Inspirerend en doelgericht

donderdag 25 februari 2010

Voor de ChristenUnie Veenendaal zijn de Jongerenavond op 20 februari, het werkbezoek met TK fractievoorzitter Arie Slob en de ChristenUnie Verkiezingsavond op dinsdag 23 februari inspirerende en doelgerichte campagneactiviteiten geweest.

 

Jongerenavond

Inspirerende artiesten zoals Kees Kraayenoord, Gerald Troost en de Moor Valley Vocalband hebben op voortreffelijke wijze een prachtige muzikale inhoud gegeven aan de Jongerenavond. IJmert Muilwijk sprak op een indringende en overtuigende wijze over het voorrecht om te gaan stemmen. Jongeren doen mee!

 

Werkbezoek

Het was met recht een werkbezoek. TK fractievoorzitter Arie Slob heeft vanaf 13.30 tot 18.30 een bezoek gebracht aan Veenendaal. Niet alleen praten over de thema’s Hoogspanningslijn en Veiligheid, maar ook op locatie de situatie bekijken. Een fietstocht langs de Hoogspanningslijn en aansluitend een inspirerend bezoek en uitleg in het nieuwe schoolcomplex Het Perron door leden van bestuur en management van CSV en ROC12. In winkelcentrum De Ellekoot een ronde tafelgesprek met politie, jeugdwerker en de voorzitter van de winkeliersvereniging. Doelgericht werken om ongeregeldheden te voorkomen, stond centraal in het overleg. Aan het eind van de middag was er een afrondend gesprek met burgemeester Elzenga en wethouder Sanders in het gemeentehuis. Onderwerpen zoals Food Valley, Brouwerspoort, de Hoogspanningslijn, Veiligheid en andere belangwekkende zaken voor Veenendaal kwamen daar ter sprake.

 

Verkiezingsavond

Tenslotte was er in de raadszaal de slotbijeenkomst van de ChristenUnie. Zoals te doen gebruikelijk bij de ChristenUnie is ook in de raadszaal de avond geopend met gebed, bijbellezen en zingen. En dat onder begeleiding van prachtige orgelklanken. Zeker uniek te noemen. Jolanda de Heer heeft op een creatieve wijze de discussie voor de pauze geleid en daarna heeft Johan Blad met een forumdiscussie de debatavond afgerond. Met het staande zingen van het slotlied ‘Heer onze God, hoe heerlijk is Uw Naam’ mochten we uitdrukking geven van onze dankbaarheid naar God die onze bron van kracht is.

« Terug

Archief > 2010

Geen berichten gevonden