Europese grondwet: Ja of nee?

donderdag 28 april 2005

De ChristenUnie Veenendaal houdt op dinsdag 17 mei een openbare avond over de grondwet voor Europa. De spreker is de heer Eimert van Middelkoop, lid van de Eerste Kamer voor de ChristenUnie. De avond begint om 20.00 uur in het CLV (Kerkewijk 149) te Veenendaal. Iedereen is van harte welkom!

Europese grondwet: Ja of nee?
 
De ChristenUnie Veenendaal houdt op dinsdag 17 mei een openbare avond over de grondwet voor Europa.  De spreker is de heer Eimert van Middelkoop, lid van de Eerste Kamer voor de ChristenUnie. De avond begint om 20.00 uur in het CLV (Kerkewijk 149) te Veenendaal. Iedereen is van harte welkom!
 
Veel mensen hebben nog geen idee wat ze zullen stemmen op 1 juni aanstaande.  Àls ze al gaan stemmen. Toch staan er belangrijke zaken op het spel. Onze mening wordt gevraagd over het verdrag tot vaststelling van een Grondwet voor Europa. Op de 17e mei zal er informatie worden gegeven over de achtergronden bij en de inhoud van het verdrag. Natuurlijk zal er ook volop ruimte zijn voor discussie. De discussie wordt geleid door de heer J. Hol uit Veenendaal.

« Terug

Archief > 2005

Geen berichten gevonden