Werkbezoek aan de dierenvoedselbank

dierenvoedselbank.jpg
8 - Rosita Bussink-Verheij ChristenUnie Veenendaal.jpg
Door Rosita Bussink-Verheij op 22 maart 2023 om 10:01

Werkbezoek aan de dierenvoedselbank

Margareta en Rick zijn langs geweest bij de Dierenvoedselbank. Deze organisatie ondersteunt mensen met voedsel voor hun huisdier(en), wanneer zij dit zelf niet meer kunnen betalen. Elke twee weken wordt er dierenvoedsel uitgedeeld.

Tijdens het gesprek zijn de verschillende werkzaamheden van de Dierenvoedselbank besproken. Deze stichting kan dankzij de hulp van vrijwilligers en donaties, huisdierbaasjes helpen met het voeren van hun kat, hond of ander huisdier.

Naast de werkzaamheden van de stichting, hebben we het ook gehad over recente ontwikkelingen. Doordat afgelopen periode voor velen financieel moeilijk is geweest, is ook het aantal klanten bij de Dierenvoedselbank toegenomen. Tegelijkertijd worden er steeds vaker dieren op straat of langs de weg gevonden. Voor het dierenwelzijn in Veenendaal is het belangrijk dat er organisaties als de Dierenvoedselbank bestaan.

We mogen als gemeente Veenendaal blij zijn met de Dierenvoedselbank. Dankzij hun inzet worden verschillende huisdierbaasjes en huisdieren geholpen!

Labels: , , , ,