Met de beste wensen van de ChristenUnie

Afbeelding bij Nieuwjaarsactie ChristenUnie Veenendaal Met de beste wensenmaandag 05 januari 2015

Zaterdag 3 januari stonden wij als ChristenUnie Veenendaal met een nieuwjaarskraam op de markt. Fractieleden en bestuursleden hebben het winkelende publiek getrakteerd op warme chocolademelk en Veenendaalse koekjes met daarbij de beste wensen.

Onze Nieuwjaarsactie was weer succesvol: meer dan 300 bekers warme chocolademelk en 500 koekjes ‘Lampegietjes’, een specialiteit van Bakkerij De Bombardon, zijn uitgedeeld. Naast plezierige gesprekken waren er ook vragen van voornamelijk ouderen. Zij zijn bezorgd en erg onzeker over wat er in het nieuw begonnen jaar gaat gebeuren op het gebied van zorgverlening, zoals die vanaf januari 2015 door de gemeente geregeld moet worden. “Meneer, ik maak me grote zorgen wat er voor ons gaat veranderen op praktisch en financieel gebied”, kreeg raadslid Henk van Soest meerdere keren te horen.

De ChristenUnie gaat het gesprek aan met de inwoners van Veenendaal. Of dat nu op de markt is, thuis of in het gemeentehuis. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid wordt op prijs gesteld, dat hebben we als ChristenUnie tijdens onze nieuwjaarsactie weer gemerkt. 

« Terug

Archief > 2015

Geen berichten gevonden