Nieuw schaduwraadslid: Sanny Brunekreeft

Sannydonderdag 22 september 2016

Mijn naam is Sanny Brunekreeft. Ik ben heel gelukkig getrouwd met Bert en wij zijn de ouders van Femke (1999), Tim (2003) en Jelmer (2007). Ik ben opgegroeid in Ederveen en sinds 19 jaar woon ik met veel plezier in Veenendaal. Mijn roots liggen in een echt ondernemersgezin, waar ik als oudste van 6 kinderen de handen met regelmaat uit de mouwen moest steken. Ik heb HBO personeel en arbeid gestudeerd en in 2015 heb ik een master afgerond. Daarnaast heb ik mij ook altijd ingezet voor meer maatschappelijke zaken - zoals bijvoorbeeld de MR van de basisschool - omdat ik het belangrijk vind om mijn talenten ook belangeloos in te zetten en een steentje bij te dragen aan de maatschappij.

In het dagelijks leven werk ik als Hoofd HRM bij Alfa Accountants en Adviseurs. Een leuke, drukke en afwisselende functie binnen een prachtig bedrijf. Ik houd mij in mijn werk bezig met ontwikkeling van mens en organisatie in de breedste zin van het woord. Daarbij vind ik het belangrijk dat er toekomstgericht gekeken wordt en wil ik mijn uiterste best doen om er naar te streven dat we iedereen inzetten op zijn of haar sterke punten. In mijn werk moet dit alles uiteindelijk leiden tot nóg betere dienstverlening voor de klanten van Alfa en een omgeving waarin mensen tot hun recht komen en met plezier naar hun werk gaan.

In feite kun je dit ook toepassen op het werk in een gemeenteraad. Hoe kunnen we met elkaar werken aan een toekomst waarin we de inwoners van Veenendaal inzetten op hun sterke punten zodat dit de economie stimuleert en mensen met plezier in Veenendaal kunnen wonen? Daarbij vind ik het van belang dat er aandacht en ruimte is voor (duurzaam) ondernemerschap. Naar mijn mening telt Veenendaal veel ondernemers die hart hebben voor de samenleving en daar ook actief hun bijdrage aan willen leveren.

Ik ben nog niet heel lang actief binnen de ChristenUnie. In 2014 stond ik op de kieslijst maar op dat moment was ik nog volop bezig met een master (management, culture & change). Toch was mijn interesse gewekt en heb ik, nadat ik vorig jaar mijn opleiding af heb gerond, contact gezocht met de fractie. Ik ben vanaf maart mee gaan draaien met de fractie, waar ik zeer positief ontvangen werd en waar een ieder bereid was om mij wegwijs te maken. Daarnaast heb ik ook een aantal bestuursvergaderingen meegemaakt. Toen Peter van Veluw zijn rol als schaduwraadslid teruggaf, kwam de vraag of ik die rol voor de resterende anderhalf jaar van deze raadsperiode over wil nemen. Ik heb na rijp beraad de knoop doorgehakt om dit op me te nemen. Ik heb er erg veel zin in om namens de ChristenUnie aan de slag te gaan in de voor mij relevante commissies en daar ook mijn talenten, kennis en ervaring in te zetten. 

« Terug

Archief > 2016

Geen berichten gevonden